Poziv na predavanje: dr Maria-Carmen Adamuz

Poštovani/a,

Obaveštavamo Vas da će u okviru aktivnosti Belgrade Sports Medicine E Foruma (BSMEF) Katedre za medicinu sporta Medicinskog fakulteta u Beogradu, dr Maria-Carmen Adamuz održati predavanje na temu: „Cardiovascular considerations for the RTP after COVID19“ u četvrtak 25. juna 2020. sa početkom u 18h putem Zoom platforme.

Dr Maria-Carmen Adamuz je specijalista kardiologije, koja poseduje veoma bogato iskustvo kako uu kliničkoj, tako i u sportskoj kardiologiji. Trenutno je angažovana kao načelnica kardiologije na odeljenju sportske medicine u klinici Aspetar u Dohi (Katar), ali i kao medicinska koordinatorka mnogobrojnih međunarodnih takmičenja. Znanja i veštine koje poseduje, sticala je takođe kroz rad kao direktorka Centra Andaluz de Medicina del Deporte (Andaluzijski centar za sportsku medicinu) i načelnica Odeljenja za kardiologiju u Complejo Hospitalario de Jaen u Jean-u (Španija).

Planirano je da ovonedeljno  predavanje traje oko 35 minuta, nakon čega će biti omogućeno postavljanje pitanja predavaču.

Koristimo priliku da Vas obavestimo da je ovo poslednje predavnje u prvom ciklusu BSMEF-a. Nakon letnje pauze, nastavljamo sa on line edukcijom  01. oktobra 2020. godine. Pozivamo Vas da nam se pridružite na jesen, ali i da učestvujete u kreiranju sadražaja BSMEF-a svojim predlozima tema koje Vas interesuju.

Pristupni podaci za predavanje:

BSMEF is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Belgrade Sports Medicine E Forum – lecture by Dr. Maria-Carmen Adamuz

Time: Jun 25, 2020 06:00 PM Belgrade

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/6318119660?pwd=RHR0ZlZKb3J2K0JYNEovcVBoNDRsdz09

Meeting ID: 631 811 9660

Password: 9AR4j1

Srdačan pozdrav,

Organizatori BSMEF:

Prof. dr Sanja Mazić, Šef katedre za medicinu sporta, Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu

Prof. dr Nebojša Popović, Liege/Belgija-Doha/Katar, gostujući Profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Prof. dr Cristiano Eirale, Pariz/Francuska, gostujući Profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Moderator: Asist. dr Biljana Đurić, Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu