Promocija knjige prof. dr Nebojše Popovića „Champion’s Journey“

Dragi naši pratioci, saradnici, kolege i prijtelji,

Sa ogromnim zadovoljstvom objavljujemo da je, neposredno nakon posete našoj Laboratoriji, naš donator, prof. dr Nebojša Popović objavio još jedno svoje ogromno i kapitalno delo, knjigu „Champion’s Journey“. Nadamo se da će u veoma bliskoj budućnosti pronaći put i do polica biblioteke naše Laboratorije i postati naš stalni podsetnik da istrajnost, snaga, sportski duh i upornost mogu doneti velike uspehe svakome od nas.

Kroz redove i stranice ove jedinstvene knjige, profesor Popović nam predstavlja svoje sportske i medicinske izazove, bitke i pobede, pokazujući kako dve profesionalne ljubavi, medicina i sport, mogu jedna uz drugu stvoriti veličanstvenu i dugogodišnju karijeru.

Velika nam je čast što je upravo naš veliki prijatelj, Visiting profesor, mentor i ujedno Olimpijski šampion, ovim književnim i stručnim delom podelio  sa svetskim auditorijumom veliki značaj koji sport, ortopedija i sportska medicina imaju u njegovom životu i nadamo se inspirisao naše mlade saradnike da pođu putem koji je on utabao. Osnovni motiv je da ljubav, posvećenost i rad vode do ostvarenja svih želja i planova. I da period stvaranja i uživanja u stvaralaštvu traje ceo životni vek za sportske i medicinske šampione.

Nadamo se skorom zajedničkom prelistavanju stranica ovog dela u prostorijama naše Laboratorije.