Marko Dimitrijević
Marko Dimitrijević

Razlog upisa na Master studije PAHET

Želja za napredovanjem u poslu kojim se bavim neminovno me tera da se stalno edukujum. Ovaj master program je nešto što me zanima a ujedno i motiviše da stalno zadajem nove ciljeve u radu sa mojim klijentima bilo da se radi o vrhunskim sportistima, rekreativcima ili osobama sa zdravstvenim problemima. Baveći se poslom kojim volim osim edukacije imam želju za upoznavanjem kolega, profesora koji su uspešni i da razmenjujem sa njima svoje iskustvo a naučeno primenim u praksi i svojim klijentima pružim kvalitetniju i bezbedniju uslugu u vidu vežbanja.

Biografija:

Završio je srednju Medicinsku školu u Kraljevu 1995. godine. Upisao je Medicinski fakultet 1996. 2012 godine je završio Fisaf International akademiju za personalne trenere. Poseduje sertifikat core fitnes instruktora kao i sertifikat za personalnog trenera. Diplomirani je trener u sportu Fakultet za Sport Beograd 2017 godine (mentor prof.dr Franja Fratrić). Master studije Fakulteta za Sport Beograd završio je 2017. Od 1999 do 2011 reprezentativac je Srbije u bodybuildingu. Od 2007. do 2014. godine radio je kao stručni konsultant za ishranu, suplementaciju i bodybuilding u kompaniji Pansport. Od 2014.godine radi kao kondicioni trener i stručni konsultant za ishranu i suplementaciju prvog tima Rvačke reprezentacije Srbije. 2016.godine angažovan od strane Bokserskog Saveza Srbije kao kondicioni trener i stručni konsultatnt za ishranu i suplementaciju. 2016 godine izabran za najboljeg fitnes trenera od strane SFRS. 2014 godine osnovao personalni zdravstveni studio FIT IN Marko Dimitrijević (www.fit-in.rs). Ima brojne medalje sa nacionalnih, evropskih i svetskih takmičenja u bodybuildingu.

Odbranjen Master rad pod nazivom: Ispitivanje korelacije različitih antropometrijskih metoda i bia metode u proceni telesnog sastava sportista takmičara i rekreativaca