Ognjen Ivković

Razlog upisa na Master studije PAHET

Prethodno stečeno iskustvo u okviru sportske dijagnostike i zainteresovanost za rad sa ljudima sa hroničnim nezaraznim bolestima je bio glavni razlog upisa master akademskih studija „Fizička aktivnost, zdravlje i terapija vežbanjem“.

Biografija:

Rođen  20.02.1995. godine u Subotici. Osnovnu školu „Miroslav Antić“ i srednju Politehničku školu je završio u Subotici.

2015. godine upisuje Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu, koji završava 2019. godine sa prosečnom ocenom 9,54. Iste godine upisuje master akademske studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, kao i master akademske studije „Fizička aktivnost, zdravlje i terapija vežbanjem“ na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Ognjen je bio stipendista Ministarsta prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, stipendista grada Subotice i stipendista fonda za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata i mladih naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Novom Sadu.

Svoja prva praktična znanja je stekao kao volonter dijagnostičkog tima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Ognjen je trenutno zaposlen kao personalni trener u Beogradu.

Odbranjen master rad pod nazivom: Uticaj hidriranosti na maksimalnu potrošnju kiseonika kod sportista.